Cresta Print

Proiecte speciale

Pot reprezenta calea cea mai eficientă spre o comunicare memorabilă. Proiectele speciale se pot realiza pe toate tipurile de suporturi standard, dar pot fi şi pe formate atipice, create de la zero, pentru a satisface toate nevoile de comunicare, cum ar fi:

• Publicitate tranzit - se referă la anunţurile plasate pe vehicule (pe exterior sau în interior), precum şi în staţiile de tranzit. Printre avantajele publicităţii de tranzit sunt durata de expunere, frecvenţa expunerii (în special în cazul navetiştilor), selectivitatea geografică, flexibilitatea în alegerea mărimii anunţului şi amplasarea. Utilizarea acestui tip de publicitate este cel mai potrivit pentru sensibilizarea publicului și implementarea brand-ului, ca parte a campaniilor integrate, dar și pentru a declanşa impulsul de cumpărare. 

• Window graphic / autocolant plotat – decorări vitrine de magazine, vehicule, etc.;

• Floor graphics – amplasate în zone pietonale indoor şi outdoor;

• Material textil/Pânză de steag – decorare magazine, catarge, cortine, etc.;

• Print pe materiale rigide: forex/ komatex, plexiglas, dibond, polipropilenă, policarbonat.

Galerie de imagini:

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte şi servicii oferite de CrestaPrint!

Cine (și ce) ne recomandă?

Cîrştioc Claudiu

Cîrştioc Claudiu

Director Regional, Melinda Instal

Apreciez în mod deosebit proiectul special outdoor prezentat de Cresta Print, un proiect creat special pentru brandul Melinda și campania « Melinda Instal – 20 de ani de confort prin instalaţii de calitate » care ne-a adus mai aproape de publicul nostru țintă.

Gabriela Milaș

Gabriela Milaș

Branch Manager, Autonom Rent-a-Car

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu agenția de publicitate stradală Cresta Print: nu au existat probleme la care să nu găsim soluții constructive, iar rezolvarea acestora a fost foarte prompta. Am găsit întotdeauna variantele optime de direcționare a traficului spre sediile noastre.

Inchide

Abonare Newsletter