Cresta Print

Home

Bun venit în universul publicității stradale ...sau outdoor ...sau OOH!


În chiar clipa când tu citești aceste rânduri, alții – și nu puțini! – rețin mesajele de pe sistemele noastre publicitare. Iar asta se repetă clipă de clipă, ceas de ceas, zi de zi.
De peste 10 ani. O garantează amplasamentele noastre, alese astfel încât să asigure vizibilitate maximă, impact și vizualizări multiple. Amplasamente identificate de
profesioniști, cu gândul la efectul asupra publicului-țintă.

Astfel ne onorăm blazonul și numele firmei. „Cresta” vine de la „înălțime”: reclame la înălțime. La propriu și la figurat.

Pariați, așadar, pe un mediu de neevitat, care sare în ochi, chit că vrei sau că nu vrei. Un mediu ce lucrează 24/24. Spre beneficiul celor ce știu să investească inteligent.

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu cele mai noi oferte şi servicii oferite de CrestaPrint!

Cine (și ce) ne recomandă?

Alexandra Bordei

Alexandra Bordei

Deputy Sales Director, Fairway

Comunicare excelentă, inițiativă, personal amabil şi cu viziune, deadline-uri respectate. Întotdeauna parteneri de business de încredere pentru zona de vest a țării.

Dan Cerbănic

Dan Cerbănic

Șef de departament Outdoor, Vitrina Advertising

Colaborarea cu Cresta Print a început în 2006 și de atunci merge ca pe roate. Relația cu echipa Cresta Print înseamnă respect reciproc, încredere totală și un partener cu mintea mereu deschisă.

Inchide

Abonare Newsletter