Cresta Print

Proiecte speciale

Pot reprezenta calea cea mai eficientă spre o comunicare memorabilă. Proiectele speciale se pot realiza pe toate tipurile de suporturi standard, dar pot fi şi pe formate atipice, create de la zero, pentru a satisface toate nevoile de comunicare, cum ar fi:

• Publicitate tranzit - se referă la anunţurile plasate pe vehicule (pe exterior sau în interior), precum şi în staţiile de tranzit. Printre avantajele publicităţii de tranzit sunt durata de expunere, frecvenţa expunerii (în special în cazul navetiştilor), selectivitatea geografică, flexibilitatea în alegerea mărimii anunţului şi amplasarea. Utilizarea acestui tip de publicitate este cel mai potrivit pentru sensibilizarea publicului și implementarea brand-ului, ca parte a campaniilor integrate, dar și pentru a declanşa impulsul de cumpărare. 

• Window graphic / autocolant plotat – decorări vitrine de magazine, vehicule, etc.;

• Floor graphics – amplasate în zone pietonale indoor şi outdoor;

• Material textil/Pânză de steag – decorare magazine, catarge, cortine, etc.;

• Print pe materiale rigide: forex/ komatex, plexiglas, dibond, polipropilenă, policarbonat.

Galerie de imagini:

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a sta la curent cu cele mai noi oferte şi servicii oferite de CrestaPrint!

Cine (și ce) ne recomandă?

Gabriela Milaș

Gabriela Milaș

Branch Manager, Autonom Rent-a-Car

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu agenția de publicitate stradală Cresta Print: nu au existat probleme la care să nu găsim soluții constructive, iar rezolvarea acestora a fost foarte prompta. Am găsit întotdeauna variantele optime de direcționare a traficului spre sediile noastre.

Mădălina Drăgan

Mădălina Drăgan

Trade Specialist, HelpNet Farma SA

Cerinţele şi nevoile companiei Help Net au fost întotdeauna întâmpinate cu promptitudine, flexibilitate, eficienţă şi adaptabilitate. Recomandăm colaborarea cu Cresta Print în mod special pentru maniera în care a gestionat campaniile de direcţionare către Farmaciile Help Net nou-deschise în Timişoara.

Inchide

Abonare Newsletter